Over ons

Infofolio levert digitale informatieproducten aan de verzekeringsbranche. Wij beschikken over één van de meest uitgebreide en hoogwaardige databases op het gebied van vastgoed en risico in Nederland. Met uitgebreide kennis, ervaring en netwerk is Infofolio voortdurend op zoek naar manieren om innovatieve digitale informatieproducten te ontwikkelen.

Infofolio biedt de verzekeringsbranche op basis van objectieve econometrische modellen actuele en betrouwbare herbouw- en inboedelwaarden van alle woningen in Nederland. Wij hebben de afgelopen jaren een kwalitatief hoogwaardige en landsdekkende database opgebouwd aan de hand van meer dan 50 verschillende (openbare) registers en bronnen. Om uiteindelijk zinvolle informatie uit deze berg met data te genereren, heeft Infofolio diverse econometrische modellen ontwikkeld, waaronder het Hermes- en Iris-model om respectievelijk de herbouw- en inboedelwaarde van woningen te voorspellen. Doordat de voorspellingskracht van het Hermes-model erg hoog is (95%), accepteert een groot aantal schadeverzekeraars de uitkomst van deze modellen als alternatief voor de traditionele waardemeters.

Infofolio is voortdurend in ontwikkeling

Infofolio maakt werk van informatie! Infofolio is sterk in het combineren van data tot innovatieve informatieproducten die klanten meerwaarde leveren. Infofolio is dan ook voortdurend bezig met de ontwikkeling van aanvullende producten en modellen. Zo is recent het Hestia-model, een herbouwwaardemodel voor panden binnen een Vereniging van Eigenaren ontwikkeld.

Vraaggericht werken

Infofolio is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om informatieproducten in te zetten voor vraagstukken van klanten. Daarvoor werken wij graag samen met strategische en wetenschappelijke partners.  We zoeken naar kansen waarin we duidelijk iets kunnen betekenen voor bedrijven of organisaties. We zoeken geen markt bij ons product; er moet echt een concrete behoefte of probleem liggen in een branche of doelgroep. In die behoefte te kunnen voorzien, dát is waar Infofolio voor staat.

Pagina delen