Schadeverzekeringen

Infofolio biedt de verzekeringsbranche op basis van objectieve econometrische modellen actuele en betrouwbare herbouw- en inboedelwaarden van alle woningen in Nederland. 

Verzekeraars, gevolmachtigd agenten en intermediairs kunnen hun hele portefeuille in één keer door Infofolio laten actualiseren, herijken en analyseren. Zo verlagen ze het risico op onder- of oververzekering aanzienlijk. Dat betekent ook meerwaarde voor de verzekerden zelf, zeker als de garantie tegen onderverzekering is verlopen of gaat verlopen. 

De Adresscan geeft verzekeraars, gevolmachtigd agenten en intermediairs de mogelijkheid om op adresniveau de opstalgegevens en de herbouwwaarde te verkrijgen. Hiermee kunnen accurate offertes worden aangeboden zonder hun potentiële klant lastig te vallen met moeilijk vragen. Het invullen van lange vragenlijsten behoort met het gebruik van de Adresscan webservice tot de verleden tijd en biedt dus extra gemak voor verzekeraars en hun klanten. De webservice is eenvoudig in uw eigen systeem, zoals CCS, AWI of ANVA, of webportaal in te bouwen.

In de afgelopen jaren zijn er met diverse verzekeraars en gevolmachtigd agenten pilots uitgevoerd om de kwaliteit van de data en modellen van Infofolio te testen. Inmiddels maken veel verschillende partijen binnen de verzekeringsbranche gebruik van onze producten.

Downloads

Pagina delen